Právě je 01 říj 2022 01:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: MAP EDITOR
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 20:41 
Newbie
Newbie

Registrován: 03 čer 2005 19:48
Příspěvky: 23
Konečne som našiel nejaký poriadny editor máp v San Andreas,

MAP EDITOR 0.30beta
Download programu:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1053


Informácie o programe:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=220293

Návod na použitie:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=224951

Screeny:
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek


Program funguje v San Andreas, Vice City, GTA III aj Myriad Islands.
Je podobný ako Moo Mapper.


Naposledy upravil Rasťo dne 05 bře 2006 12:12, celkově upraveno 7

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 20:48 
BAN
BAN
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 23:03
Příspěvky: 5645
Bydliště: Láskosvět
Jestli to bude fungovat, tak by to mohlo aspon trochu ozivit SA a pohnout to s tvorbou Total-Coversion mods..!


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 20:53 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
RASŤO zkráť si podpis ,ničí layout stránky :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 21:18 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Konečně! Je to sice verze 0.1 a občas padá, ale je to krok správným směrem! Práce s editorem je celkem příjemná...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 21:25 
BAN
BAN
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 23:03
Příspěvky: 5645
Bydliště: Láskosvět
Jestli to ten kluk dotahne do konce, tak se s tim naucim, sezenu si modelery apod. a pak udelame nejakej velkej gtasa.cz mod... :twisted:
No, bylo by to hezky, ale vazne. Me teda za pulhodinovou praci (Kdy jsem stihl akorat tak udelat ze San Fiera les) nespadl ten editor ani jednou, a to mam jen 512Mb RAM.. Ovladani je skutecne v pohode, da se na nej zvyknout, ale mohlo to byt lepsi. Jen je skoda ze ja teda nezvladam delat si vlastni modely apod. :(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 21:36 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Konečně víme, kde přesně je indoor :wink: Např. všechny tělocvičny jsou skoro vedle sebe (...někde v Matrixu...). Právě hledám Liberty City Z)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 pro 2005 22:01 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Pohled zespodu na Liberty City (vlevo nahoře). Vpravo z mise v Zerově obchodě (válka na modelu):
http://pocta.slunce.cz/gtasa/le1.jpg

Známé Blejzinovo bistro :wink: Pohybem se dá bez "teleportů" dostat do zařízeného interiéru:
http://pocta.slunce.cz/gtasa/le2.jpg

Vpravo dole (v editoru) jsou souřadnice.[/img]


Naposledy upravil siSINka dne 03 pro 2005 10:47, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 pro 2005 10:46 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
Wolfest píše:
Jestli to ten kluk dotahne do konce, tak se s tim naucim, sezenu si modelery apod. a pak udelame nejakej velkej gtasa.cz mod... :twisted:
No, bylo by to hezky, ale vazne. Me teda za pulhodinovou praci (Kdy jsem stihl akorat tak udelat ze San Fiera les) nespadl ten editor ani jednou, a to mam jen 512Mb RAM.. Ovladani je skutecne v pohode, da se na nej zvyknout, ale mohlo to byt lepsi. Jen je skoda ze ja teda nezvladam delat si vlastni modely apod. :(
Zkoušel jsi měnit terén? Já zatím pouze přemisťoval a otáčel nějaké objekty.

Vývojáře (editoru) čeká ještě hodně práce - když například "naklopíš" cestu, je nutno poopravovat všechny navazující "hrany", aby nevzniklo "propadliště nikam".

Změny jsem neukládal - takže nevím, jak to vypadá ve hře.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 pro 2005 11:01 
BAN
BAN
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 23:03
Příspěvky: 5645
Bydliště: Láskosvět
Nezkousel - nejak sjem neprisel NATO, jak :oops:

On je tam teda jenom jeden vyvojar, proto ten vyvoj trva tak dlouho - kazdopadne to co rikas ty je znamy a on to jednou opravi. ;)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2005 23:19 
Godfather
Godfather
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2005 23:14
Příspěvky: 2879
Bydliště: U mě doma
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
ted to stahuju a uz horim celej nedockavosti :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 pro 2005 23:59 
Godfather
Godfather
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2005 23:14
Příspěvky: 2879
Bydliště: U mě doma
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
vypada to dobre zitra v tom skusim neco udelat (ve spojeni s dalsimi softy) :D

EDIT: ted zalohuju cely SA (4.7 GB) :shock:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 pro 2005 00:26 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
parman píše:
vypada to dobre zitra v tom skusim neco udelat (ve spojeni s dalsimi softy) :D

EDIT: ted zalohuju cely SA (4.7 GB) :shock:
To je potřebný krok :wink: Pak sem hoď screeny ze hry - pokud to bude možné...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 pro 2005 00:41 
Godfather
Godfather
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2005 23:14
Příspěvky: 2879
Bydliště: U mě doma
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
nedalo mi to a musel jsem neco vyzkouset uz dnes...funguje to krasne

pro ty co se boji ze spadnou z lossantosskeho mrakodrapu :D

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 pro 2005 09:59 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
parman píše:
nedalo mi to a musel jsem neco vyzkouset uz dnes...funguje to krasne

pro ty co se boji ze spadnou z lossantosskeho mrakodrapu :D

Obrázek

Ten plot jsi tam dával po částech, co? Ten úplně vpravo je vzhůru nohama; dá se otočit. Mně trochu nepřehledné připadá vkládání objektů - škoda. že tam není něco jako "vložit do souřadnic x-y-z". Pak by se to upravilo...

Které soubory to změnilo?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 pro 2005 14:11 
BAN
BAN
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2005 23:03
Příspěvky: 5645
Bydliště: Láskosvět
Predpokladam ze to meni jen .ipl dane lokace, tedy .ipl kde se nachazi ten mrakodrap.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 111 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz