Právě je 19 dub 2024 20:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Nejde vam ulozit poziciu mrknite sa sem!
PříspěvekNapsal: 12 bře 2007 21:16 
Newbie
Newbie
Uživatelský avatar

Registrován: 18 bře 2006 18:45
Příspěvky: 22
Bydliště: Liberty city
Po vyse roku sa opet vraciam na tohle forum.Chcem to pokrstit navodom ktory mne osobne velmi pomohol.Nevim ci ho tu uz nekdo publikoval ale predca... Takze hned ak som do ruk dostal gtasa zistil som ze mi nejde ulozit poziciu.Teda vlastne ja som ju aj ulozil ale v load game tam bolo len daky error a zadna pozice.Tuto chybu pise ked mate zlu verziu hry tiez vam nepojde sa-mp.Nemusite si ale hned zohanat inu verziu staci vam tenhle hezky programek---http://www.topshareware.com/Free-Hex-Editor-download-38240.htm ,navod som uz nenasiel ale napisem ho strucne.Nainstalujte hex editor otvorte gtasa.exe,dajte ctrl+f tam napiste do policka pre text |pozor nie tam kde su cisla| personal dajte enter alebo find nevim uz presne.Tam prepiste personal na gtasasav a dajte to ulozit.Potom chodte do spustit |cez start spustit| a napiste regedit a prejdite na hkey_current user-software-microsoft-windows-current version-exploer-shell folders.Dajte pravu misku nove-textova hodnota.Napiste tam Gtasasav a enter.Potom znovu pravu misku znenit a zadajte cestu C:\Documents and Settings\gtasasav.Ok teraz chodte cez prieskumnika do C:\Documents and Settings\ a vytvorte adresar gtasasav.Ted uz len restartnite PC a mate hotove.To je vse s pozdravom Fakt7. :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz