Právě je 21 led 2021 04:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: Ako na SA:MP server?
PříspěvekNapsal: 22 bře 2007 17:17 
Newbie
Newbie

Registrován: 20 bře 2007 17:38
Příspěvky: 8
Pls poradte,ked cem hrat cez SA:MP zadam ip serveru najde mi ho,dam connect a iba mi zapne San andreas ako cez spustacju ikonku.co mam robit? :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2007 18:38 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
dobre nainstalovat sa-mp na ciste gta:sa bez patchu, tj. verzie 1.00


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2007 20:00 
Leader
Leader
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2006 23:21
Příspěvky: 1052
Bydliště: Praha
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
GFW/X360 Live Nick: RainmakerCZ
Pokud nemáš Originál, tak musíš m ít správný crack (i soubor hoodlom, nebo jak se jmenuje)


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2007 20:44 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
Vojtas (CZ) píše:
Pokud nemáš Originál, tak musíš m ít správný crack (i soubor hoodlom, nebo jak se jmenuje)


mno, v tom to urcite nebude :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2007 21:39 
Leader
Leader
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2006 23:21
Příspěvky: 1052
Bydliště: Praha
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
GFW/X360 Live Nick: RainmakerCZ
Nero píše:
mno, v tom to urcite nebude :wink:


Mno to bych se hádal. :) Mněl jsem nedávno při přeinstalovávání SA stejný problém a pak jsem zjistil, že v tom původním cracku bol i soubor HOODLUM.nfo Tak jsem ho přidal a ejhle, běželo to. A předtím jsem dal connect a naběhla mi 1. bílá obrazovka, pak 2. bílá obrazovka , pak INTRO a pak New Game ... :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2007 23:30 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
Vojtas (CZ) píše:
Nero píše:
mno, v tom to urcite nebude :wink:


Mno to bych se hádal. :) Mněl jsem nedávno při přeinstalovávání SA stejný problém a pak jsem zjistil, že v tom původním cracku bol i soubor HOODLUM.nfo Tak jsem ho přidal a ejhle, běželo to. A předtím jsem dal connect a naběhla mi 1. bílá obrazovka, pak 2. bílá obrazovka , pak INTRO a pak New Game ... :D


subor *.nfo ti nijak neupravuje hru, takze sa kludne mozme hadat a ty prehras... skratka to zle nainstaloval, to co si napisal ty je cista demence (bez urazky) a vidno, ze sa v tom nevyznas... ten subor, co si tam pridal len obsahoval imho navod pre lamy, ako to cracknut...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 11:43 
Newbie
Newbie

Registrován: 20 bře 2007 17:38
Příspěvky: 8
no skusim teda,ale nainstalujem si este jedno lebo to predtym mam faqt prepchate,cca 100 nahradenych aut :D


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 11:52 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Jo, to bude asi ono, hra musi byt cista, bez jakychkoliv modu.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 13:26 
Newbie
Newbie

Registrován: 20 bře 2007 17:38
Příspěvky: 8
...no nainstaloval som si nove ciste SA,teras dam to iste(connect),ukaze mi us loadovacje screeny zo SA:MP,ale nabehne len cjerna obrazovka a nic sa nedeje,minimalizujem to,spustim nazad a vydno napis winewood-pise connecting a zasa sa nic nestane-bude to tam to nekonecna.uz fakt nevjem co s tym :?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 13:30 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
mas gta_sa.exe z novej instalacie povoleny vo firewalle?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 14:00 
Newbie
Newbie

Registrován: 20 bře 2007 17:38
Příspěvky: 8
no nevjem mal by byt,da sa to aj dako pozriet ci je? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 14:58 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Jaky mas firewall?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 15:00 
Newbie
Newbie

Registrován: 20 bře 2007 17:38
Příspěvky: 8
Platinum 2007 personal firewall


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 15:04 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Tak s tim ti neporadim, zkus ho jen pri spousteni SA-MP vypnout. Opravdu to muze byt tim.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 15:17 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2005 14:00
Příspěvky: 10501
Oblíbené GTA: GTA: San Andreas
To je bomba, firewall ve verzi platinum (tedy nejdražší) a user neví, jak jej nastavit... :roll: Tedy vyhozené peníze.

Napiš tedy na technickou podporu výrobce firewallu, mrkni se do manuálu...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz