Právě je 22 úno 2024 12:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
Offline
 Předmět příspěvku: SA:MP - problem so zobrazovanim textur
PříspěvekNapsal: 17 kvě 2006 22:03 
Newbie
Newbie

Registrován: 17 kvě 2006 21:07
Příspěvky: 2
Zkousel jsem hrat ten novy multiplayer ale mam s tim problem, kdyz se tam pripojim tak se mi nezobrazuji textury, nebo zobrazuji ale jen nektere a pomalu takze treba jdu a ani nevim kam protoze nevidim prekazky, vidim jen lidi a vozidla...
Chtel bych se zeptat jak vam to jede a jestli nahodou nemusi byt nainstalovana cista instalace san andreas bez zadnych pridavku, jestli to treba neni kvuli tomu. Ja tam mam totiz nahrano nekolik aut a motorek.
Diky za odpovedi.


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 kvě 2006 22:11 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2005 15:43
Příspěvky: 5726
Bydliště: Manley, Sydney
Oblíbené GTA: GTA3: Liberty City
GFW/X360 Live Nick: kenny01m
Preinstaluj San Andreas a nic neinstaluj ( cestina, mody nebo cokoliv jineho ani patch !!!! )


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2006 17:24 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7917
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Češtinu můžeš, sám ji tam mám.. jen je lepší při hraní samp mít nastavenou angličtinu a češtinu mít jen na singleplayer :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2006 17:46 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
Cole píše:
Češtinu můžeš, sám ji tam mám.. jen je lepší při hraní samp mít nastavenou angličtinu a češtinu mít jen na singleplayer :wink:


to je tak isto, akoby ju nemal :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2006 21:38 
Newbie
Newbie

Registrován: 17 kvě 2006 21:07
Příspěvky: 2
Tak jsem si to nainstaloval nacisto, a jede mi to bezvadne. Jinak je to super multiplayer na tohle jsem cekal... jen by to chtelo jeste nejake ceske servery


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2006 22:00 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2005 11:36
Příspěvky: 7917
Bydliště: /b/rno
Oblíbené GTA: GTA IV
Ali.G píše:
Tak jsem si to nainstaloval nacisto, a jede mi to bezvadne. Jinak je to super multiplayer na tohle jsem cekal... jen by to chtelo jeste nejake ceske servery


pár jich je.. stačí hledat.. ale hlavní.. Hostis server by už mohl být.. tak co kdy bude Nero? :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2006 22:09 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 kvě 2005 21:54
Příspěvky: 5443
Bydliště: Hospozín
Oblíbené GTA: GTA IV
Skype: Gorgo_cz
Kdy hostis bude bohuzel nezalezi na nerovi, ale na majiteli serveru... :(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2006 22:19 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
majitel serveru by to spustil uz davno, ale spravca nak pokulhava :? :(


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 09:29 
Godfather
Godfather
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2005 23:14
Příspěvky: 2879
Bydliště: U mě doma
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
nechci zakladat nove tema tak to pisu sem...jeste vcera jsem SA-MP paril vpohode (2Wolfest a Gorgo: ten problem se serverlistem sem uz vyresil :D ) ovsem vcera se to taky drblo a SA-MP client zacal vypisovat errory...inu dnes nainstaluju nanovo GTA a SA-MP...pripojim se a v uvodni obrazovce u toho Vinewoodu mi to napise "CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION" pritom je to totalne cista instalace bez patche ani niceho jinyho :shock:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 09:46 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
parman píše:
nechci zakladat nove tema tak to pisu sem...jeste vcera jsem SA-MP paril vpohode (2Wolfest a Gorgo: ten problem se serverlistem sem uz vyresil :D ) ovsem vcera se to taky drblo a SA-MP client zacal vypisovat errory...inu dnes nainstaluju nanovo GTA a SA-MP...pripojim se a v uvodni obrazovce u toho Vinewoodu mi to napise "CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION" pritom je to totalne cista instalace bez patche ani niceho jinyho :shock:


YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION http://www.mpcenter.gtasa.cz vysla nova verzia 0.1b :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 09:53 
Godfather
Godfather
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2005 23:14
Příspěvky: 2879
Bydliště: U mě doma
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
tu prave mam :?


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 11:55 
Godfather
Godfather
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2005 23:14
Příspěvky: 2879
Bydliště: U mě doma
Oblíbené GTA: GTA: Vice City
tak vyreseno mel jsem novejsi verzi nez server :lol: lol


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 17:53 
Newbie
Newbie

Registrován: 22 kvě 2006 17:42
Příspěvky: 2
Nero píše:
parman píše:
nechci zakladat nove tema tak to pisu sem...jeste vcera jsem SA-MP paril vpohode (2Wolfest a Gorgo: ten problem se serverlistem sem uz vyresil :D ) ovsem vcera se to taky drblo a SA-MP client zacal vypisovat errory...inu dnes nainstaluju nanovo GTA a SA-MP...pripojim se a v uvodni obrazovce u toho Vinewoodu mi to napise "CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION" pritom je to totalne cista instalace bez patche ani niceho jinyho :shock:


YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION http://www.mpcenter.gtasa.cz vysla nova verzia 0.1b :wink:

Mám otázku, má ten samý problém co Nero, mám tam češtinu, a před 2 dny SA-MP fungoval. Ale včera mi to napsalo tu stejnou chybu:"CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION". Nevíte co s tím je? a používám tu nejnovější verzi. :|


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 18:06 
Warlord
Warlord
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2005 13:04
Příspěvky: 5297
Bydliště: New York City
Memo píše:
Nero píše:
parman píše:
nechci zakladat nove tema tak to pisu sem...jeste vcera jsem SA-MP paril vpohode (2Wolfest a Gorgo: ten problem se serverlistem sem uz vyresil :D ) ovsem vcera se to taky drblo a SA-MP client zacal vypisovat errory...inu dnes nainstaluju nanovo GTA a SA-MP...pripojim se a v uvodni obrazovce u toho Vinewoodu mi to napise "CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION" pritom je to totalne cista instalace bez patche ani niceho jinyho :shock:


YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION http://www.mpcenter.gtasa.cz vysla nova verzia 0.1b :wink:

Mám otázku, má ten samý problém co Nero, mám tam češtinu, a před 2 dny SA-MP fungoval. Ale včera mi to napsalo tu stejnou chybu:"CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION". Nevíte co s tím je? a používám tu nejnovější verzi. :|


je mozne, ze server pouziva este staru verziu, predchvilou to bolo napisane...


Nahoru
 Profil  
 
Offline
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2006 20:45 
Newbie
Newbie

Registrován: 22 kvě 2006 17:42
Příspěvky: 2
Nero píše:
Memo píše:
Nero píše:
parman píše:
nechci zakladat nove tema tak to pisu sem...jeste vcera jsem SA-MP paril vpohode (2Wolfest a Gorgo: ten problem se serverlistem sem uz vyresil :D ) ovsem vcera se to taky drblo a SA-MP client zacal vypisovat errory...inu dnes nainstaluju nanovo GTA a SA-MP...pripojim se a v uvodni obrazovce u toho Vinewoodu mi to napise "CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION" pritom je to totalne cista instalace bez patche ani niceho jinyho :shock:


YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION http://www.mpcenter.gtasa.cz vysla nova verzia 0.1b :wink:

Mám otázku, má ten samý problém co Nero, mám tam češtinu, a před 2 dny SA-MP fungoval. Ale včera mi to napsalo tu stejnou chybu:"CONNECTION REJECTED - YOU ARE USING AN INCORRECT VERSION". Nevíte co s tím je? a používám tu nejnovější verzi. :|


je mozne, ze server pouziva este staru verziu, predchvilou to bolo napisane...

Nepoužívá, ještě sem se koukal. je tam v0.1 BETA, v nadpisu, a najednom serevru bylo napsané:(název) TEST SERVER SA-MP 0.1B. Zkusil sem ho, a stále ta samá a stejná chyba...co s tím? :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz